vrijwilligster.reismee.nl

Het is bijna zover ! !

Het is bijna zover !! Vrijdag (over 2 dagen) ga ik vertrekken naar Nepal. Gisteren was mijn laatste werkdag.Wel een raar idee hoor om nu 3 maanden niet meer door te gaan in het oude vertrouwde ritme. Net mijn bagage ingepakt en het past er allemaal in, dat is al een sport op zich. Ook wil ik iedereen alvast bedanken voor de leuke reacties, bijdrages en het enthousiaste medeleven. Dat doet me goed! Ik ga me dan ook voor de volle 100 procent inzetten! Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte dmv verhalen en foto's op deze blog. Ik wil jullie niet jaloers maken maar het is er momenteel rond de 32 graden! Nou, ik heb er zin in en ik ben er klaar voor! Nog eventjes afscheid nemen van het thuisfront en wat lekkers eten en dan kan ik vertrekken. Het vertrouwde woordje HOUDOE gaat plaatsmaken voor NAMASTÉ

Wink

Majolica

Lieve Tonnie,
Een hele goede reis en geniet met volle teugen van al het moois dat je gaat ondernemen !! Namasté
Majolica

Blondie

Ja hallooo 32graden da's nie eerlijk je kunt makkelijk een paar van die graadjes naar Engeland sturen ;)

Goed dat alles in de rugzak past, ik denk dat je op de terugweg meer problemen hebt haha jij weet wel waarom.

Geniet nog v je laatste uurtjes met de familie en ik zie je morgen :)

?ubh y?tr? !

Kitty Jorissen

Hoi Tonnie,

Op de valreep zie ik je blog.
Wat een uitdaging!
Ik wens je heel veel plezier en maak er iets moois van....
Namasté.

Groetjes
Kitty (oud-collega)

wil

Nou meid je zit nu in vliegtuig om je droom waar te maken. geniet ervan. Ik, van mijn kant, kan je wel vertellen, dat het voor mij lange maanden worden.

marloes twilt

Heel veel plezier!!! Na enkele dagen wil je vast weer even naar huis. Daar moet je even doorheen en dan wil je nooit meet weg!!! Spreek uit ervaring. Zet m op he:)

Graciëlle

Beste Tonnie,

Geniet ervan, ga vinden wat je zoekt!

Zorg goed voor jezelf.

Lieve groet,

Graciëlle

Biertje

He Pilsje ;)
Ik vond het super om vrijdag mee te gaan naar het vliegveld. Ik hoop dat je heelhuids aangekomen bent. Ik ben nu al super trots. En Will, je bent altijd welkom, ik heb nog wel een paar leuke verhalen en foto's van Tonnie om die 2 maanden door te komen.
Zorg goed voor jezelf, lieverd!!
xxx Thirza

Shereen Sookhlall

Hoi Tonnie,

Het allerbeste toegewenst!
Ik zie de verhalen we tegemoet.
Namaste :)

Shereen